Sjuk :/

Ganska onödigt men det gör inget...för jag har tråkigt.


SKOOOOR!!




Walla dom är mina och dom är så sjukt mkt snyggare irl än på bild...de ä typ fula på bild...bajs. AWESOME IRL IAF!!! skopunkten is da shiet!


Shopping hemmlis~~



Bjuder på två bilder bara för att jag är så snel. å ni e så feina. pussen. Shoppade idag...typ underkläder så ni får int se, men köpte en gosig parfym och ny moussefoundation så me is happiiieh!


För er~~



sågott som oredigerad bild....för er...och för er endast...Jag är så poetisk när jag vill. Jag är glaaaaaaaaaaaaaaad, trots att idioterna fortf hänger runt mina vader. Folk borde slappna av mer och inte ta allt på så stort alvar x)


Påååsken~~

Jag lovade er att ni skulle få se hur påskfirandet ser ut i min släkt....och jag ber er, kolla hela videoklippet för det är helheten som gör det kul :')


Påsk...igen.



Bilden ligger även uppe på dv så jag antar att de flesta av er har sett den redan :'3

Nu äre ju påsk å jag ska hem t farmor som vanligt på påsken så...ja...glad påsk på er och jag lägger upp lite skoj från kvällen när jag är tillbaka! :D


Jag dör.

Jag skrattar så jag dör. Påriktigt..är typ kär. ~~




TBX!



Tja folks, jag är hemma och är pigg å gla.....fast nä, halvsover om jag ska vara ärlig. helt sluut x) men ska inte klaga, har haft det sjuukligt mys :) känner dock att en liten förkylning börjar smyga sig på, men men, vad gör man? jag myser i soffan med lite oboy och en kass film, precis så som söndagar ska se ut! Har inte värst mycket bilder på datorn så får rycka upp mig och gå å fota snart!!

puss, Hare!


Gifs!

Me haz to shhoowww u my gifzzzz ~~~








Anton!



Okay guuuys. Nu sticker jag! IGEN :o jag är hemma på torsdag igen :'3 Ska nämnligen till min lilla filur Anton....igen. (a) Tillbaka till barndomsstaden Enköping då, tjohojj, Hare osv!<3



Home~~



Bästa skällsorden jag hört idag:

1. Secondhand-emo
2. sport-blatte
3. stum-fjortis

Blev lite kär i uttrycken osv~~



Ojah, ni fattade rätt, jag är hemmaaah igen c: åker kanske dock bort i imörn igen...under en längre period x') 1 April idag då, ingen har försökt lura mig än...tråk x)


RSS 2.0