Dagen hos Ojja.

Jo jag var ju på besök hos kompisen Olivia igår dårå...asmysgt hade vi det och kände för att dela liiite till er x)


Helgen blir fin.

Tjännare vänner och bekanta, ville bara upplysa er lite om att jag är borta i helgen x) ska nämnligen iväg till enköping å sova hos kompis :) men hoppas ni inte deppar ihop för det, ni kan alltid typ fejsbooookka mej x)


Just wanted U guys to know.

Asså det är inte mycket som händer i mitt liv justnu så ni får stå ut lite till...det kommer spännande grejor! snart...


Brokencyde!!!!

Det bästa denna dagen, så sjukt gla man blir när man kommer hem å inser att de gjort ett nytt album! :**** :D


Bra dag!Mamma stack t ica å köpte glaaass t mej, tjohej! glad ghey! btw typ bästa dagen i mitt liv idag!

Shoppiiing!Äntligen har jag köpt mina svarta overknee strumpor! :'D lite småsaker blev det åsså, mhmm. Hårfärg, puder och concealer. TOPP! å dyrt D:


AnastasiaJag har skrivit ca 1,5 A4 om Anastasia/ryska revolutionen....fick ett ryck å va tvungen att se filmen gaaaah så überbra den är!


Snö?Det snöar...det söar den 19 mars....JÄVLA april-väder.


Relax-tips?Några bra tips på att relaxa? seriöst typ blir stressad för minsta lilla...:c


Moin Musique! :D

Gjorde en video...SURPRISE! om vad för musik jag lyssnar på atm :'3 dålig kvalle åså..men ni får inte mobbas för det C':


Tapetsering!

Nu ska ni få se vad jag har gjort HELA dan..verkligen, det var ett jävla helevets projekt, men snyggt blev det, enligt mej!p.s.....gjorde det helt själv ;D


Favoriterna!Favorit-glassarna är här igen! nu ska jag tjocka mej med glass så det yr om det i sommar! Två tio-poängare, dock så är shottsen goare...så en 15 poängare är kanske bättre att skriva!


Naglar~

Min underbara syster fick för sej att göra gelénaglar på mej (y) tålålålålå glad chey! skiitsnygga blev dem (enligt mig) aaaaskass bild dock som gör att man knappt ser dem...men ni lär få fler (bättre) bilder på dem framöver! :DMoi.

För er som inte sett s mkt av mej som börjar läsa bloggN nu~~Nu börjar vi igen!

Åsså börjar vi blogga igen då...för typ...tredje gången...känns bra...jättebra, men vafan, har man inget liv så får man skaffa sig det! Får jag lite kommentarer osv så kmr jag formodligen fortsätta blogga nu...tror jag ^-^ Sådär nu tror jag att jag fått med nog med punkter i detta inlägget så det får räcka så.


RSS 2.0